онлайн казино Украины

Податкова гарантує таємне листування

Податкова гарантує таємне листуванняБезплатні «електронні ключі», які видають у пунктах реєстрації користувачів при податкових службах, сьогодні більш популярні серед підприємців, бухгалтерів – словом людей, які займаються бізнесом.

Природно, що для економії своїх сил та часу вони віддають перевагу електронному документообігу.

Повідомляє відділ взаємодії із ЗМІ та громадськістю податкової служби у Чернігівській області.

Втім, сфера використання сертифікатів електронного цифрового підпису набагато ширша, стверджують у чернігівському відділенні акредитованого центру сертифікації ключів, де видали близько 7 тисяч «електронних ключів».

Власники «електронних ключів», можуть не лише подавати через Інтернет податкову звітність, інші документи, пов’язані з діловодством, а й використовувати сертифікат цифрового підпису, приміром, для більш надійного захисту свого «електронного» листування. Для цього потрібно, щоб і відправник, і адресат, який повинен «відкрити» лист, мали сертифікати електронних підписів.

А ще сертифікат електронного цифрового підпису може знадобитися громадянам, які не бажають витрачати час на похід до податкової інспекції при здачі щорічної декларації про власні доходи. Словом, в епоху сучасних телекомунікацій «електронні ключі» можуть підійти до багатьох «віртуальних замків».

Нагадуємо, щоб отримати сертифікат цифрового підпису, необхідно звернутися до пункту реєстрації користувачів при ДПС у Чернігівській області, який знаходиться за адресою: м. Чернігів, вул. Кирпоноса, 28 кімната 14.

При собі треба мати копії паспорта та реєстраційного номеру облікової картки платника податків (більш відомий як ідентифікаційний код), а також електронний носій (CD, DVD, «флешка») для запису файлу «ключа». Написавши дві заяви за встановленими формами, ви стаєте власником «віртуального підпису».

Детальнішу інформацію щодо безплатних «електронних ключів» можна отримати на сайті Акредитованого центру сертифікації ключів Інформаційно-довідкового департаменту ДПСУ http://www.cskidd.gov.ua. Або за телефоном: 77-49-27.

Добавлено: 28-11-2012, 11:02
0
0

Похожие публикации


Наверх