онлайн казино Украины

Круглий стіл «Обслуговування ліфтового господарства». Анонс

Круглий стіл «Обслуговування ліфтового господарства». АнонсКруглий стіл на тему «Якість житлово-комунальних послуг у м. Чернігові: обслуговування ліфтового господарства» відбудеться 27 листопада приміщенні малого залу засідань Чернігівської міської ради.

Повідомляє менеджер Поліського фонду міжнародних та регіональних досліджень Максим Корявець.

Захід відбудеться в рамках проекту «Співпраця партій та громадських організацій на користь громаді: підвищення якості комунальних послуг в м. Чернігові», який реалізується Поліським фондом міжнародних та регіональних досліджень за підтримки Міжнародного Республіканського Інституту та United States Agency for International Development (USAID).

Анонсований захід є логічним продовженням першого круглого столу «Якість житлово-комунальних послуг у м. Чернігові: результати аналізу та рекомендації експертів» і буде присвячений презентації результатів нових досліджень Поліського фонду в рамках проекту, що реалізується (зокрема, щодо ліфтового господарства м. Чернігова). Крім того, під час заходу будуть обговорені доопрацьовані рекомендації експертів щодо покращення якості житлово-комунальних послуг у м. Чернігові та репрезентовано створення громадської організації, яка сприятиме захисту законних прав та інтересів споживачів житлово-комунальних послуг (чим реалізовано одну з попередніх рекомендацій експертів).

Засідання відбудеться о о 14:00 за адресою м. Чернігів, вул. Магістратська , 7.

До участі запрошуються представники політичних партій, органів влади та самоврядування м. Чернігова, громадські експерти, представники засобів масової інформації.

Добавлено: 26-11-2012, 11:48
0
0

Похожие публикации


Наверх