онлайн казино Украины

Чернігівські митники «назбирали» 2 мільярди

Чернігівські митники «назбирали» 2 мільярди2, 042 мільярди гривень перерахувала Чернігівська митниця до Держбюджету України за 10 місяців.

У порівнянні з відповідним періодом минулого року надходження митних платежів зросли на 544 мільйони гривень або на 36,3%.

Про це «Високому Валу» повідомила головний інспектор митниці зі зв‘язків з громадськістю - прес-секретар Стрижак Світлана.

Начальник митниці Олександр Іванов підкреслив, що у поточному році значно скорочено час митного оформлення товарів за митною декларацією. У жовтні час митного оформлення становив у митному режимі експорт: 42 хв., імпорт: 44 хв., транзит: 15 хв.

Також митницею значно зменшено кількість митних оглядів при митному оформленні товарів. У жовтні відсоток митних оглядів у митному режимі імпорт складав 2,8 %, експорт – 3,5%, транзит – 0,54%.

Значних результатів митниця досягла у провадженні процедури електронного декларування. У жовтні поточного року 97,8 % митних декларацій подано суб’єктами зовнішньоекономічної діяльності до оформлення в електронному вигляді.

Протягом 10 місяців за ознаками контрабанди наркотичних засобів, психотропних і вибухових речовин а також холодної зброї Чернігівською митницею порушено 14 кримінальних справ. За фактами порушень митного законодавства митницею заведено 601 адміністративну справу про порушення митних правил з вартістю предметів правопорушень 13,6 мільйонів гривень.

Добавлено: 20-11-2012, 10:50
0
0

Похожие публикации


Наверх