онлайн казино Украины

Митниця відкрила двері до Дня студента

Митниця відкрила двері до Дня студентаНапередодні Дня студента керівник Чернігівської митниці Олександр Іванов запросив студентів вищих навчальних закладів ознайомитись з діяльністю митниці.

15 листопада у митниці відбувся День відкритих дверей.

Про це «Високому Валу» повідомила головний інспектор митниці зі зв‘язків з громадськістю - прес-секретар Стрижак Світлана.

Цього дня найдосвідченіші фахівці митниці провели практичні заняття зі студентською молоддю та наочно продемонстрували елементи процесу митного оформлення, роботу кінологічної команди, розповіли про взаємодію митниці з представниками громадськості. Молоді люди, що вивчають митну справу, отримали практичні знання з питань виконання митних процедур.

Головний інспектор митного поста «Чернігів-вантажний» Олександр Олексенко ознайомив студентів з процесом митного оформлення вантажів, організацією роботи місця прибуття автотранспорту, розповів про основні митні новації, що відбулись в Україні після вступу в дію нового Митного кодексу. Найбільше емоцій у присутніх викликала демонстрація прийомів роботи кінологічної команди.

Провідний інспектор-кінолог служби боротьби з контрабандою та порушеннями митних правил Анатолій Ісак розповів про особливості своєї роботи, розкрив деякі таємниці навчання службового собаки. Вівчарка Найк, що натренований на пошук зброї та боєприпасів, незважаючи на свій юний вік, вже має два випадки виявлення небезпечних предметів на кордоні.

Добавлено: 16-11-2012, 10:36
0
0

Похожие публикации


Наверх