онлайн казино Украины

Малий бізнес підтримають у 2013 році

Малий бізнес підтримають у 2013 роціЗасідання робочої групи з розробки проекту «Програми підтримки малого та середнього підприємництва у м. Чернігові на 2013-2014 роки» під керівництвом заступника міського голови Олександра Буцка відбулося 6 листопада у міській раді.

Повідомляє відділ зв’язків з громадськістю міської ради.

Головним розробником проекту Програми визначено управління споживчого ринку та підприємництва Чернігівської міської ради.

Аналітична частина проекту Програми підготовлена з урахуванням головних засад Закону України «Про розвиток і державну підтримку малого та середнього підприємництва в Україні». Вперше, враховуючи статистичну звітність з 2011 року, до економічних показників цієї сфери включено і показники середніх підприємств.

Крім того, основні показники сфери малого підприємництва узгоджені з головним управлінням економіки облдержадміністрації в рамках розробки проектів обласної та міської програм соціально-економічного розвитку на 2013 рік.

Олександр Буцко повідомив, що проект Програми було оприлюднено на офіційному веб-порталі управління споживчого ринку та підприємництва міської ради 15 вересня 2012 року для ознайомлення та надання пропозицій і зауважень протягом 30 календарних днів.

Заступник міського голови доручив управлінню споживчого ринку та підприємництва доопрацювати проект Програми з урахуванням усіх пропозицій та зауважень, зокрема, у частині виділення коштів з міського бюджету, передбачених Програмою. Після доопрацювання проект Програми буде винесено на розгляд виконавчого комітету та міської ради.

Добавлено: 7-11-2012, 10:17
0
0

Похожие публикации


Наверх