онлайн казино Украины

Яка якість комунальних послуг у Чернігові? Анонс

Яка якість комунальних послуг у Чернігові? АнонсКруглий стіл на тему «Якість житлово-комунальних послуг у м. Чернігові: результати аналізу та рекомендації експертів» відбудеться 7 листопада о 12:00 в Експертному клубі «Чиста політика», що за адресою м. Чернігів, вул. Полуботка, 6-а.

Повідомляє менеджер Поліського фонду міжнародних та регіональних досліджень Максим Корявець.

Захід відбудеться в рамках проекту «Співпраця партій та громадських організацій на користь громаді: підвищення якості комунальних послуг в м. Чернігові», який реалізується Поліським фондом міжнародних та регіональних досліджень за підтримки Міжнародного Республіканського Інституту.

Під час круглого столу організатори представлять результати аналізу у сфері якості житлово-комунальних послуг у м. Чернігові, а також результати експертного опитування «Якість житлово-комунальних послуг у місті Чернігові», що проводилося Поліським фондом міжнародних та регіональних досліджень у жовтні 2012 року.

Також до обговорення будуть запропоновані пропозиції експертів щодо покращення якості житлово-комунальних послуг у м. Чернігові.

До участі запрошуються представники політичних партій, органів влади та самоврядування м. Чернігова, громадські експерти, представники засобів масової інформації.

Добавлено: 5-11-2012, 12:03
0
0

Похожие публикации


Наверх