онлайн казино Украины

Стартував конкурс на здобуття Премії СНД у 2012-2013 років

Стартував конкурс на здобуття Премії СНД у 2012-2013 років В Україні стартував національний етап 4-го конкурсу на здобуття Премії СНД у 2012-2013 рр. за досягнення у сфері якості продукції та послуг.

Про це повідомляє прес-служба державного підприємства «Чернігівстандартметрологія».

Конкурс проводиться на виконання рішення Ради глав урядів держав-учасниць Співдружності Незалежних Держав від 25 листопаду 2005 року, рішення засідання Міждержавної ради зі стандартизації, метрології та сертифікації 24 травня 2012 року № 41 та згідно з протокольним рішенням національної конкурсної комісії (НКК) при Мінекономрозвитку України від 17 жовтня 2012 року.

Експортерам Чернігівщини

Конкурс проводиться для підтримки національних ініціатив і об'єднання зусиль державних органів управління, спрямованих на підвищення якості та конкурентоспроможності продукції, що виготовляється або послуги, що надається державами - учасниками СНД, а також - для підвищення експортних можливостей підприємств. Конкурс сприяє стимулюванню виробництва високоякісної продукції та наданню високоякісної послуги і впровадження високоефективних методів менеджменту якості.

Взяти участь у Конкурсі можуть підприємства і організації всіх форм власності держав-учасниць СНД, які здійснюють виробництво та реалізацію продукції (за виключенням виробництва озброєння та військової техніки) або надання послуг, за умов:

- підтвердження високої якості продукції, що виробляється (послуги, які надаються), не менше двох років;

- експорту продукції, що випускається, не менше ніж у дві держави-учасниці СНД;

- подання заявки на участь у національному етапі Конкурсу і необхідних матеріалів;

- сплати організаційного внеску.

У рамках національного етапу Конкурсу визначається краще підприємство за наступними номінаціями:

- виготовлення продукції виробничого призначення;

- виробництво товарів народного споживання;

- виробництво продовольчих товарів та сільськогосподарської продукції;

- послуги.

Умови конкурсу

Конкурс на здобуття Премії СНД за досягнення в сфері якості продукції та послуг проводиться раз на два роки в два етапи (національний та міждержавний).

Міністерством економічного розвитку і торгівлі України уповноваженою організацією призначено ДП «Дніпростандартметрологія».

Для участі у національному етапі Конкурсу підприємство подає заявку та сплачує організаційний внесок.

Терміни проведення Конкурсу:

Заявки для участі приймаються до 7 грудня 2012 року.

Кінцевий термін подання документів учасниками Конкурсу 10 грудня
2012 року.

За результатами експертної оцінки на національному етапі визначаються переможці та лауреати Конкурсу, а також учасники міждержавного етапу Конкурсу. Нагородження переможців та лауреатів національного етапу Конкурсу здійснюється в урочистій обстановці в м. Києві.

Інформація про переможців Конкурсу буде розміщена на сайті Мінекономрозвитку України та у ЗМІ. НКК внесені пропозиції щодо розробки додаткової мотивації підприємств учасників національного етапу Конкурсу.

Хто проводить національний етап

Організаційно-методичне та інформаційне забезпечення Конкурсу, методичну допомогу підприємствам України у підготовці матеріалів здійснює уповноважена організація ДП «Дніпростандартметрологія» за участю регіональних центрів стандартизації, метрології та сертифікації і ДП «УкрНДНЦ».

Другий міждержавний етап Конкурсу розпочинається з січня 2013 року. На другому етапі Конкурсу експертні комісії міждержавного етапу у складі експертів країн СНД розглядають матеріали учасників міждержавного етапу Конкурсу та здійснюють візити на підприємства з метою проведення оцінки на місцях.

За результатами оцінки приймається рішення щодо визначення лауреатів та дипломантів Конкурсу. Нагородження всіх учасників Конкурсу здійснюється в урочистій обстановці на засіданні Економічної ради країн СНД.

Повний перелік нормативних документів знаходиться на Web-сторінці
ДП «Дніпростандартметрологія» www.dgcsms.dp.ua та від осіб регіональних центрів стандартизації, метрології та сертифікації.

Добавлено: 5-11-2012, 12:02
0
0

Похожие публикации


Наверх