онлайн казино Украины

Утеплюють стіни зруйнованого будинку по вул. 50 років ВЛКСМ

Утеплюють стіни зруйнованого будинку по вул. 50 років ВЛКСМНарада з питань ліквідації наслідків зруйнованого будинку по вул. 50 років ВЛКСМ, 36 за участю заступників міського голови Олександра Сердюка, Миколи Сеньковича та керівників відповідних структурних підрозділів міської ради відбулася 30 жовтня.

Повідомляє відділ зв’язків з громадськістю міської ради.

Мешканці пошкоджених 30-ти квартир будинку в повному обсязі отримали грошову компенсацію на придбання нового житла, повідомив Олександр Сердюк, і наразі розробляється проектно-кошторисна документація по демонтажу зруйнованих вибухом під’їздів. Вартість робіт тільки по розбиранню житлових конструкцій за оцінками фахівців становитиме приблизно 1,5 млн. грн., проте, знадобляться кошти ще на вивезення та утилізацію будівельних відходів, що може збільшити витрати майже вдвічі, зауважив заступник міського голови.

Попередньо планувалось, що ці роботи щодо ліквідації руйнацій виконуватимуться за рахунок інвестора, який використає звільнену земельну ділянку для будівництва нової прибудови до зруйнованого будинку. Натомість, інвестора поки що не знайдено, отже міська влада запрошує до переговорів зацікавлених осіб щодо вирішення зазначених питань, підкреслив Олександр Сердюк.

Взимку зруйновану частину будинку не розбиратимуть, втім сьогодні, перш за все, заради безпеки жителів необхідно обмежити доступ до аварійної будівлі та виконати утеплення стіни під’їзду, що примикає до зруйнованої частини будинку. Кошти на проведення робіт з утеплення будинку згідно з розробленим розрахунком виділятимуться з резервного фонду міського бюджету, наразі відповідні роботи по утепленню вже розпочались.

Добавлено: 31-10-2012, 11:33
0
0

Похожие публикации


Наверх