онлайн казино Украины

Томенко повезе Президенту підписи чернігівців на захист Ялівщини

Томенко повезе Президенту підписи чернігівців на захист ЯлівщиниПроблему Ялівщини та створення в її межах регіонально-ландшафтного парку постала вже давно. Але перед цьогорічними виборами нардепів особливо актуально.

За три дні вибори, а остаточного рішення по цій проблемі нема.

Ще на початку передвиборчої кампанії Валерія Дубіля, що опікується питанням Ялівщини, до Чернігова приїздив віце-спікер парламенту Микола Томенко. Ще тоді він пообіцяв взяти це питання під свій особистий контроль.

Після того пан Томенко звернувся до міністра екології. Але питання так і лишилося не вирішеним.

Громадські організації, що об’єдналися в єдину «Нові перспективи Ялівщини», зібрали 20 тисяч підписів чернігівців на захист Ялівщини та створення там регіонально-ландшафтного парку.

Папки з підписами громадські активісти передали Валерію Дубілю. На сьогоднішній зустрічі Миколи Томенка та його однопартійців з чернігівцями, Валерій Олександрович вручив підписи пану Миколі з проханням передати їх Президенту.

- Наш мер злякався і виніс на сесію міськради питання Ялівщини. Але ж насправді він грається у футбол з облрадою. Ще постає питання меж РЛП. Можна й на одному гектарі зробити той парк. Але ми не здамося і боротимемося за легені нашого міста, - наголосив Валерій Дубіль.

Микола Томенко, у свою чергу наголосив, коли люди борються, громада діє спільно, то проблему можна вирішити.

- Якщо під час Другої світової люди думали про майбутнє своїх дітей, чим вони будуть дихати. То хіба ж нема розуму в людей ХХІ століття? Це ж нонсенс – знищити легені міста. Продати землю, що далі? – сказав Микола Томенко.

Разом і батька легше бити, як то кажуть. Сподіватимемося, спільними зусиллями, чернігівці відвоюють право вільно дихати, а головне – чим.

Добавлено: 26-10-2012, 12:08
0
0

Похожие публикации


Наверх