онлайн казино Украины

Ляшко навідався у Чернігів з групою кандидатів-радикалів. Вил не діставав

Ляшко навідався у Чернігів з групою кандидатів-радикалів. Вил не дістававНесподіваний візит до Чернігова з групою кандидатів-радикалів здійснив вчора Олег Ляшко.

Вил цього разу головний радикал з багажника не діставав, але вони були намальовані на зведеній сцені біля облмуздрамтеатру. За це дотепники охрестили дійство "Днем Нептуна".

Перед сходженням зірки на помост публіку розігрівала музика з репертуару сільського весілля.

У своїй промові Ляшко роздав на горіхи усім: і опозиції, і Партії регіонів. Мовляв, "опозиція посадила Юлю, а тепер п'є за те, щоб вона і далі сиділа". А Партія регіонів - це "паразіти", які "хотять збільшити пенсійний вік чоловікам і жінкам, і особливо жінкам, бо ті за дослідженням ПР надто довго живуть у порівнянні з чоловіками". При цьому він побажав дружині Азарова попрацювати дояркою, свинаркою або накрайняк сільською вчителькою.

Очільник РПЛ запевнив, що у списку його партії нема жодного депутата, олігарха чи політичної проститутки. Мовляв усі - нові обличчя.



Потім естафету взяла "легенда українського парламенту" Юрій Кармазін.

Він говорив так довго, що при цьому згадався виступ Ющенка на першій річиниці Майдану. А позаяк було холодно, журналісти пішли грітися в "Ключик" і ця безумовно важлива частина заходу безнадійно втрачена для наших читачів, у зв'язку з чим ми глибоко сумуємо. Але наступного разу обіцяємо виправитися.

Зранку після візиту Ляшка:

Добавлено: 25-10-2012, 11:47
0
0

Похожие публикации


Наверх