онлайн казино Украины

Вісім нових елеваторів запрацюють на Чернігівщині

Вісім нових елеваторів запрацюють на ЧернігівщиніДо кінця 2012 року на Чернігівщині запрацюють вісім нових зернозберігаючих комплексів загальною ємністю майже півмільйона тонн зерна.

Три з восьми зернозберігаючих комплексів, які мають бути запущені цьогоріч, вже здані в експлуатацію.

Повідомляє прес-служба головного управління агропромислового розвитку облдержадміністрації.

Це друга черга елеватора у ТОВ “Елеватор-Агро” Прилуцького району, зернозберігаючий комплекс у СТОВ “Інтер” Ічнянського району та елеватор у ТОВ “Бахмачрегіонпостач” Бахмацького району.

На цьому тижні у селі Велика Доч агропромисловою групою “Агротрейд” здається в експлуатацію перша черга зернозберігаючого комплексу потужністю 50 тисяч тонн зерна.

Ще чотири елеватори різної потужності планується запустити до кінця цього року у Бобровицькому (ТОВ “Земля і Воля”), Ічнянському (АХ “Росток холдинг”), Носівському (Носівське ХПП) та Щорському (ПСП “Яна Плюс”) районах.

- На сьогодні в Чернігівській області налічується більше тисячі зернових складів та елеваторів загальною потужністю понад 2,4 мільйона тонн зерна, — зазначив заступник голови облдержадміністрації Олександр Шанойло, коментуючи ситуацію в елеваторному господарстві регіону. — Але, за нашими очікуваннями нинішній врожай зерна впритул наблизиться до 3-х мільйонів тонн, тому для його зберігання потрібні додаткові потужності. Якщо до кінця року в експлуатацію будуть введені усі вісім елеваторів, на що ми розраховуємо, то область додатково отримає ємностей для зберігання і доробки півмільйона тонн зерна. А це вже відповідатиме реальним обсягам зерновиробництва.

Добавлено: 24-10-2012, 12:15
0
0

Похожие публикации


Наверх