онлайн казино Украины

Свято працівників харчової галузі

Свято працівників харчової галузіУрочиста зустріч із нагоди професійного свята – Дня працівників харчової промисловості, що відзначатиметься цієї неділі, пройшла у Чернігівській міській раді.

Повідомляє прес-секретар чернігівського міського голови Ірина Синельник.

За багаторічну сумлінну працю та з нагоди професійного свята міський голова вручив Почесні грамоти та подяки учасникам зустрічі.

Також колег привітали голова Чернігівської міської організації профспілки працівників АПК Віра Зелко, директор ПАТ "Чернігівський молокозавод" Валентин Галич, директор Чернігівського відділення ПАТ "Сан ІнБев Україна" Юрій Шевченко.

Мер зауважив, що чернігівські підприємства харчової промисловості відомі не тільки в області, але й за кордоном. У харчовій промисловості Чернігова працюють підприємства, виробнича історія яких налічує не один десяток років. Це акціонерні товариства "Чернігівська кондитерська фабрика "Стріла" та "Чернігівський хлібокомбінат", "Чернігівський м’ясокомбінат", "Продовольча компанія "Ясен", "Ритм", "Чернігівська макаронна фабрика", "Чернігівський молокозавод", "Млибор", Чернігівське відділення ПАТ "Сан ІнБев Україна" та "Чернігівриба".

Поряд із цими підприємствами успішно працюють і розвиваються порівняно молоді ТОВ "Пава", ТОВ "Виробничо-комерційна фірма "Агід", ТОВ "Наша булочка", чернігівська філія ТОВ "Малтюроп Юкрейн".

Упродовж І півріччя цього року готових харчових продуктів експортовано на суму 14,2 млн. дол. США, що складає майже 22 % загального експорту товарів та на 88 % більше, ніж за відповідний період 2011 року. Загальні обсяги виробництва харчових продуктів за січень-серпень 2012 року, порівняно з відповідним періодом 2011 року, збільшились на 2,1%.

Також керівники підприємств харчової промисловості проводять активну роботу щодо збереження кадрового потенціалу на своїх виробництвах. На практиці реалізується головне завдання – створення нових робочих місць, що стимулює життєдіяльність міста. Зокрема, цього року нові робочі місця створено на ТОВ "Наша Булочка", ТОВ "Пава", ПАТ "Продовольча компанія "Ясен", ДП Чернігівська філія "Малтюроп-Юкрейн" та інших.

Добавлено: 22-10-2012, 13:05
0
0

Похожие публикации


Наверх