онлайн казино Украины

26 сесія міськради. Питання на розгляд

26 сесія міськради. Питання на розглядВідповідно до пункту 8 частини третьої статті 42 Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні" Чернігівський міський голова Олександр Соколов видав розпорядження "Про скликання двадцять шостої сесії Чернігівської міської ради шостого скликання".

Повідомляє відділ зв’язків з громадськістю міської ради.

Пленарне засідання розпочнеться 31 жовтня 2012 року о 10 годині в залі засідань міської ради (м. Чернігів, вул. Магістратська, 7).

На розгляд сесії вносяться питання:

- Про внесення змін і доповнень до рішення міської ради від 28 грудня 2011 року "Про міський бюджет на 2012 рік (16 сесія 6 скликання) зі змінами і доповненнями (17 сесія, 18 сесія, 19 сесія, 20 сесія, 21 сесія, 23 сесія, 24 сесія, 25 сесія 6 скликання).

- Про внесення доповнення до Плану діяльності Чернігівської міської ради з підготовки проектів регуляторних актів на 2012 рік.

- Про внесення змін до переліку об'єктів комунальної власності територіальної громади м. Чернігова, які підлягають приватизації у 2012 році.

- Про надання згоди на безоплатну передачу у комунальну власність територіальної громади м. Чернігова житлового фонду та об'єктів соціальної інфраструктури.

- Про проведення експертної грошової оцінки земельних ділянок несільськогосподарського призначення.

- Про передачу земельних ділянок у власність громадянам для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), будівництва індивідуальних гаражів, ведення садівництва та надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою.

- Про передачу земельних ділянок в оренду громадянам для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), обслуговування індивідуальних та металевих гаражів, городництва та надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою.

- Про надання дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок громадянам для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), будівництва індивідуальних гаражів, ведення особистого селянського господарства.

- Про надання дозволу на розроблення документації із землеустрою на земельні ділянки громадянам для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) за давністю користування.

- Про надання дозволу на розроблення проектів відведення зі зміни цільового призначення земельних ділянок громадян.

- Про надання, вилучення і передачу земельних ділянок юридичним та фізичним особам в межах м. Чернігова.

- Про надання дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок юридичним та фізичним особам в межах м. Чернігова.

- Про депутатські запити.

- Різне.

На сесію запрошуються заступники міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради, голови Деснянської та Новозаводської районних у м. Чернігові рад, керівники структурних підрозділів міської ради, міських органів державної виконавчої влади, комунальних підприємств міської ради, представники засобів масової інформації.

Добавлено: 16-10-2012, 12:09
0
0

Похожие публикации


Наверх