онлайн казино Украины

Податкова вдосконалює систему внутрішнього аудиту

Податкова вдосконалює систему внутрішнього аудитуДержавна податкова служба вдосконалює методики моніторингу корупційних ризиків та профілактики корупції – відтепер відповідальність за проведення внутрішнього аудиту нестиме не тільки Управління внутрішньої безпеки, але і персонально керівники регіональних підрозділів ДПСУ всіх рівнів.

Про це «Високому Валу» повідомила податкова інспекція у Чернігові.

Про це Голова Державної податкової служби України Олександр Клименко повідомив під час засідання колегії ДПС України за підсумками 9 місяців 2012 року.

- Викорінення корупції – один зі стратегічних пріоритетів у розвитку служби. А отже цим повинні займатися не тільки спеціалізовані підрозділи у складі управління внутрішньої безпеки, а й кожний, кому не байдужа репутація податкової, її авторитет. У питанні викорінення корупції потрібно бути безжальними, - підкреслив Олександр Клименко.

З початку 2012 року, завдяки запровадженню ризикоорієнтованої системи моніторингу рівня корупції у податкових органах, Управлінням внутрішньої безпеки ДПС України упереджено скоєння 89 правопорушень.

У результаті профілактичних дій проти працівників податкової служби цього року було порушено на третину менше кримінальних справ, ніж за аналогічний період минулого року.

Добавлено: 15-10-2012, 11:22
0
0

Похожие публикации


Наверх