онлайн казино Украины

Через рік проблем у мікрорайоні Астра поменшає

Через рік проблем у мікрорайоні Астра поменшає Проблему транспортного сполучення віддаленого мікрорайону Астра у Чернігові, де проживає близько півтори тисячі людей, вирішать вже в наступному році.

За словами начальника управління Володимира Вороніна, численні звернення мешканців Астри спонукали до пошуку найбільш оптимального вирішення цієї проблеми.

Повідомляє відділ зв’язків з громадськістю міської ради.

- Разом із депутатом міської ради, головою постійної комісії з питань житлово-комунального господарства, транспорту і зв’язку Олександром Шкуратом та одним із перевізників ми побували в цьому мікрорайоні та поспілкувалися з людьми, які там живуть. Кращим варіантом стане продовження діючих автобусних маршрутів №25 і 31, - ділиться В. Воронін.

Проте, для впровадження в життя цієї ідеї теж потрібно чимало зробити: виконати підсипку незаасфальтованих вулиць, забезпечити освітлення, а головне – облаштувати розворотне коло для автобусів. Про це й має подбати депутат міської ради О. Шкурат.

Як голова профільної комісії, він уже звернувся до начальника управління ЖКГ з проханням передбачити необхідні витрати в проекті міського бюджету на наступний рік.

- Сподіваюся, що в цьому питанні я знайду підтримку не лише колег по фракції, а й інших депутатів, - вважає Олександр Шкурат.

Наразі до найближчої зупинки громадського транспорту жителям Астри доводиться добиратися майже кілометр.

Добавлено: 12-10-2012, 11:50
0
0

Похожие публикации


Наверх