онлайн казино Украины

До жителів мікрорайону мер-кандидат не доїхав

До жителів мікрорайону мер-кандидат не доїхав Марно чекали вчора міського голову жителі будинків 138-140 по вул. Мстиславській у Чернігові. Зустріч з мером і одночасно кандидатом у депутати Верховної Ради на 18:00 понеділка обіцяли їм працівники ЖЕКу №11.

У призначений час перед будинками дійсно були помічені особи офіційного вигляду з папками для паперів.

Мешканці будинків вступили з ними в суперечку щодо відсутності ремонту у під’їздах і будинків в цілому "незважаючи на справне внесення постійно зростаючої оплати за квартиру й комунальні послуги".

Зі словами «плата за послуги і ремонти від виборів не залежить» особи офіційного вигляду зникли, а жителі будинків продовжили чекати мера-кандидата, демонструючи журналістам власні негаразди.

Так, один з під’їздів будинку №138 вже майже десять років не бачив ремонту. За словами мешканців, з будинку вже відвалюється цегла, а грошовиті сусіди роблять ремонт на своїх поверхах власними силами.

Інша проблема – дозвільна документація. Лише за одні дозволи і «відкривання кранів» при встановленні нової колонки пенсіонеру доводиться добряче побігати містом і викласти суму понад 900 гривень:



Інша біда у будинку навпроти (№140) – підвал, у якому не лише стоїть вода, а й росте пліснява та інша рослинність, що добре видно на фото нижче.

Чиновники всього за добу склали стандартну відписку, що нібито ситуація знаходиться під контролем, а самому будинку руйнація не загрожує.

Ну як тут не згадати мініатюру відомого гумориста ще радянських часів, з яких майже нічого не змінилося:



До речі, минуло з півгодини після 18:00, мер-кандидат на зустріч з мешканцями мікрорайону так і не доїхав.

Добавлено: 11-10-2012, 11:29
0
0

Похожие публикации


Наверх