онлайн казино Украины

Телемедичний комплекс у пологовому будинку

Телемедичний комплекс у пологовому будинкуЧасто у практиці акушерів та гінекологів зустрічаються випадки, коли вкрай необхідно проконсультуватися зі спеціалістами провідних профільних клінік з Києва, Харкова, Донецька, а іноді і близького та далекого зарубіжжя.

Повідомляє управління у справах преси та інформації облдержадміністрації.

Відтепер у Чернігівському пологовому будинку така можливість є. У найпотужнішому профільному закладі Чернігівщини з’явилося унікальне обладнання – телемедичний комплекс у складі апарата УЗД, веб-камери, кількох моніторів з аудіогарнітурою.

Новітнє обладнання вартістю понад 500 тис. гривень пологовому будинку надав “Фонд допомоги дітям Чорнобиля” (США), представники якого протягом тривалого часу мають дружні зв’язки із цим закладом. У цьому році Фонд подарував пологовому будинку два сучасних апарати штучної вентиляції легенів для недоношених дітей.

На думку головного лікаря пологового будинку Василя Гусака, телемедичний комплекс – це дуже необхідна справа, яка суттєво підвищить якість діагностики.

Лікарі пологового будинку, завідувач дитячим реанімаційним відділенням та акушери-гінекологи вже пройшли відповідне навчання для роботи на новому обладнанні.

Добавлено: 9-10-2012, 10:55
0
0

Похожие публикации


Наверх