онлайн казино Украины

Звітує податкова міліція

Звітує податкова міліціяЗавдяки аналітичній роботі працівників податкової міліції міста, здійснюються попередження злочинів, руйнуються схеми ухилення від оподаткування.

Повідомляє Сергій Бойко, начальник головного відділу податкової міліції у м. Чернігові.

Проте основним напрямком роботи залишається викриття тяжких економічних злочинів, які становлять переважну більшість у їх загальній кількості.

Це виявлення та попередження фактів незаконного відшкодування з бюджету податку на додану вартість, оперативне супроводження розслідування кримінальних справ, проведення спільних оперативно - слідчих заходів у ході розслідування кримінальних справ з метою встановлення осіб, причетних до скоєння злочину, збір доказів та направлення кримінальних справ до суду з обвинувальним вироком.

Завдяки заходам, проведеним за участю податкових міліціонерів протягом січня - вересня поточного року виявлено 37 злочинів (з них 32 - тяжких). Забезпечено надходження до бюджету коштів на суму понад 56 млн. грн.

До судів направлено кримінальні справи по 12 злочинах (3 про ухилення від сплати податків, з яких 1 – за ч.3 ст. 212 Кримінального кодексу України).

З незаконного обігу вилучено товарів на загальну суму понад 4,6 млн. грн., у т.ч. спирту – 733,95 тис. грн., лікеро-горілчаних напоїв – 253 тис. грн., тютюнових виробів на суму понад 55 тис. грн. та інші товари народного вжитку.

Виявлено 21 факт необґрунтованої заявки на відшкодування ПДВ на суму понад 4,3 млн. грн.

Добавлено: 8-10-2012, 11:38
0
0

Похожие публикации


Наверх