онлайн казино Украины

Відкрито міський центр малоінвазивної хірургії та лазерних методів лікування ока

Відкрито міський центр малоінвазивної хірургії та лазерних методів лікування окаПід час робочої поїздки до Чернігівської області Віце-прем’єр-міністр України – Міністр охорони здоров’я України Раїса Богатирьова відвідала чернігівську міську лікарню №2, де взяла участь в урочистому відкритті міського центру малоінвазивної хірургії та лазерних методів лікування ока.

Повідомляє управління у справах преси та інформації облдержадміністрації.

Центр створено у чотирьохмісячний термін за ініціативою головного офтальмолога МОЗ України, професора Сергія Рикова на виконання доручення Віце-прем’єр-міністра України – Міністра охорони здоров’я України Раїси Богатирьової.

Він оснащений сучасним медичним обладнанням, на якому проводитимуться сучасні дослідження захворювань ока дорослим та дітям, а також виконуватимуться сучасні оперативні втручання по заміні кришталика, глаукомі тощо.

Під час відкриття центру голова обласної державної адміністрації Володимир Хоменко зазначив, що в області стало вже доброю традицією відкривати нові медичні центри та відділення, які відповідають високому рівню надання допомоги населенню.

Також керівник області висловив вдячність Міністерству охорони здоров’я за суттєву допомогу у напрямку покращення як матеріально-технічної бази, так і організаційної складової роботи медичної галузі області.

Віце-прем’єр-міністр України – Міністр охорони здоров’я України Раїса Богатирьова підкреслила, що охорона здоров’я, змінюючись сьогодні, наближає якісну сучасну високотехнологічну і профілактичну допомогу до кожної людини. А це дає можливість звертатися для діагностування та лікування хвороби не до столичних лікувальних закладів, а безпосередньо за місцем проживання.

Вона наголосила, що саме наближення якісної медичної допомоги до найвіддаленіших куточків країни є першочерговим завданням Уряду, Міністерства охорони здоров’я та місцевих органів влади.

Після відкриття центру Раїса Богатирьова ознайомилася з роботою, матеріально-технічною базою та перспективами розвитку лікарні.

Добавлено: 27-09-2012, 15:46
0
0

Похожие публикации


Наверх