онлайн казино Украины

Податковий сервіс у Чернігові

Податковий сервіс у Чернігові Поняття «податковий сервіс» це передусім якість, зручність, швидкість, доступність, комфортність для платників і, звичайно, відкритість перед ними. І це не абстрактне поняття, а цілком конкретний набір послуг, уже сьогодні доступних платникам податків – такою була тема проведення брифінгу з заступником начальника ДПІ у м. Чернігові ДПС Ларисою Сич.

- Одним із завдань, які виконуються ДПС України, є впровадження електронного контролю за обігом ПДВ шляхом залучення платників податків до подання податкової звітності та реєстрів податкових накладних у електронному вигляді, - поінформувала Лариса Сич.

Електронна податкова звітність запроваджується з метою полегшення роботи бухгалтерів підприємств та ФОП. Для налагодження електронного звітування потрібен лише комп’ютер, відповідне програмне забезпечення та вихід у мережу Інтернет.

Можливість подання звітності в електронному вигляді суттєво спрощує співпрацю платників податку та податківців. Програмне забезпечення електронної звітності автоматично виконує чимало спеціальних розрахунків, самостійно визначає допущені неточності, дає підказки щодо заповнення того чи іншого показника податкової звітності тощо.

На сьогоднішній день у ДПІ у м. Чернігові ДПС 99% платників ПДВ та 60% платників податку на прибуток подають звітність в електронному вигляді. «А це означає, що переваги електронного сервісу для платників податків є важливим чинником підвищення рівня адміністрування податків», - зауважила податківець.

Для зручності при ДПІ у м. Чернігові ДПС діє Центр видачі безкоштовних сертифікаційних електронних ключів.

Працюють співробітники сектору кожен день з 9-00 до 20-00, у п’ятницю до 18-15, за адресою: вул. Кирпоноса, 28, кім. №14, телефон за довідками 77 49 27.

Ірина БЕРЕГОВА

Добавлено: 26-09-2012, 13:01
0
0

Похожие публикации


Наверх