онлайн казино Украины

Військовий мікс: заручники і наркоторговці на стадіоні Гагаріна

Військовий мікс: заручники і наркоторговці на стадіоні ГагарінаНа стадіоні Гагаріна військові влаштували справжнє шоу. Визволення заручників, стрілянина, димові шашки, пошук наркотиків та оперативне захоплення нелегалів на кордоні. Всі свої вміння показували військові з Чернігова та області. Новенька техніка, вправні бійці та красиві дівчата-танцівниці, що закликали молодих йти до армії та не боятися.

Так відзначають у Чернігові День призовника. А ще військово-патріотично виховують молодь.

Вже втретє в нашому місті організовують такий захід. Але цього року навіть підняли в небо літак.

Чернігів – колиска авіації. Тому цього року літак літатиме над стадіоном. Всі можуть подивитися, - пояснив Володимир Кравчук, військовий комісар.

Він також додав, що у заході беруть участь всі види військ. А сам захід присвячену Дню міста та його визволенню від німецько-фашистських загарбників.

Таким чином молодь агітують вступати до збройних сил і ставати на захист Батьківщини. Зі своєї сторони всім призовникам обіцяють зробити з них справжніх чоловіків.



У нас нема проблем з набором молодих. Зараз посилено увагу до здоров’я призовників. Звісно, є чорне і біле, як і скрізь. Є ті, що хочуть служити, і ті, що ухиляються, - наголосив пан Кравчук.

Треба чи не треба йти до армії – то справа хлопців. Для дівчат таке видовище – розвага. Одразу на одному полі всі військові. Ще й найкращі. На будь-який вибір. Вони вправляються зі штиками, грають джаз і модні пісні в оркестрі та вміло б’ють порушників закону.

А справжніми суперменами в очах чернігівських дівчат постали хлопці з внутрішніх військ. Вони і билися, і стріляли, і димові шашки кидали. А вкінці навіть заручників звільнили. Хіба не мужність?

Добавлено: 17-09-2012, 10:38
0
0

Похожие публикации


Наверх