онлайн казино Украины

Постраждалі від вибуху газу вже купують квартири

Постраждалі від вибуху газу вже купують квартириУ Чернігові мешканці міста, що постраждали від вибуху газу у житловому будинку у березні, отримують грошову компенсацію на придбання житла. За словами міського голови Олександра Соколова, процедура перерахування коштів на особові рахунки постраждалих закінчена.

Повідомляє прес-секретар чернігівського міського голови Ірина Синельник.

- Сім мільйонів вісімсот тисяч гривень перераховано для придбання житла постраждалим із державного бюджету, - сказав О.Соколов.

На сьогодні вже укладено вісім угод купівлі житла.

Міський голова також зазначив, що міська влада забезпечує сприяння у підписанні угод щодо придбання квартир. Зокрема, з мешканцями постраждалого від вибуху під'їзду працюють представники структурних підрозділів, БТІ, за потреби, нотаріус. Керівник міста вважає, що наступного тижня усі мешканці зможуть укласти угоди на придбання житла.

- Цю проблему вирішили спільно. До опалювального сезону всі матимуть дах над головою. Ця болюча тема відійшла, - сказав Олександр Соколов.

Міський голова також зауважив, що пошкоджений під'їзд будуть розбирати, а зараз першочерговими є роботи з утеплення стіни будинку, що тепер стала зовнішньою.

Довідка

26 березня у Чернігові по вулиці 50 років ВЛКСМ, 36 у квартирі №3 на першому поверсі будинку стався вибух побутового газу, у результаті якого загинула жінка, ще четверо мешканців будинку отримали травми та опіки. Один з постраждалих помер у лікарні. У результаті вибуху пошкоджено 2 під'їзди житлового будинку, їх мешканців (79 чернігівців) відселено.

Добавлено: 17-09-2012, 10:25
0
0

Похожие публикации


Наверх