онлайн казино Украины

20-річчя дитячого садочка

20-річчя дитячого садочкаЧернігівський дитячий садок №22, що у мікрорайоні ЗАЗ, відзначив свій 20-річний ювілей. Зі святом колектив працівників та вихованців привітали чимало гостей.

Повідомляє прес-секретар чернігівського міського голови Ірина Синельник.

Завідувач дитсадка Тетяна Примачок підкреслила, що за два десятки років у дитсадку виховувалися понад 2000 дітей. "І сьогодні наші випускники приводять до садка вже своїх синів та доньок", - сказала вона.

Т.Примачок також зауважила, що цього року за кошти міського бюджету зроблено ремонт даху, а за 30 тис. грн., виділених додатково, планується придбати обладнання для їдальні. Батьківський комітет допоміг закладу замінити дитячі стільці.

Міський голова Олександр Соколов позитивно оцінив професійну діяльність колективу педагогів та вихователів дитсадка. Адже цього року заклад успішно пройшов державну атестацію. За його словами, на сьогодні дитсадок №22 – єдиний у мікрорайоні, проте місто розбудовуватиметься і також планується будівництво нового дитячого садку, що створить конкуренцію.

- Хоча вже зараз керівники шкіл змагаються за вихованців дитсадка, які стають першокласниками, - зазначив міський голова.

Дитячий садок №22 відкрився 1 вересня 1992 року за сприяння підприємства Чернігівський завод автозапчастин. У 1995 році дитсадок передано до міського управління освіти. Освітньо-виховний процес у закладі здійснюють 38 педагогів. Дитсадок відвідують 275 дошкільнят.

Добавлено: 11-09-2012, 11:26
0
0

Похожие публикации


Наверх