онлайн казино Украины

Томенко і Дубіль звинувачують міську владу

Томенко і Дубіль звинувачують міську владу Народні депутати України Микола Томенко і Валерій Дубіль звинувачують нинішню і минулу міську владу, очолювану однією і тією ж людиною - Олександром Соколовим - у бюрократичному окозамилюванні.

- Чернігівська громада має зберігати пильність, щоб не дозволити корумпованим керманичам себе обдурити, - застеріг кандидат у народні депутати України Валерій Дубіль.

Ухвалене 31 серпня термінове рішення Чернігівської міської ради звернутися до Чернігівської обласної ради з проханням змінити статус Ялівчини, Валерій Дубіль назвав класичною технологією ошуканства, яку часто використовують бюрократи.

Хитрість у тому, що рішення Чернігівської міськради посилається на рішення обласної ради від 2008 року. А саме на те рішення, в якому Чернігівська обласна рада давала рекомендацію (доручала) чернігівській міській раді вирішити питання про надання Ялівщині заповідного статусу.

Але ні мер, ані Чернігівська міськрада за чотири роки не зробили жодного результативного руху в цьому напрямку. І лише під тиском громади ухвалили рішення, яке фактично замикає «бюрократичне коло».

Добавлено: 7-09-2012, 10:14
0
0

Похожие публикации


Наверх