онлайн казино Украины

Житло буде до 14 вересня. Сказав Янукович

Житло буде до 14 вересня. Сказав ЯнуковичЗасідання бюджетного комітету Верховної Ради України, яке відбулося 4 вересня, підтвердило виділення 7,8 млн. грн. для Чернігова на компенсацію завданих збитків постраждалим від вибуху побутового газу. Чернігівський міський голова Олександр Соколов повідомив цю інформацію під час зустрічі з мешканцями зруйнованих під’їздів.

Повідомляє прес-секретар чернігівського міського голови Ірина Синельник.

- Документи зараз перебувають у Міністерстві фінансів України. Після цього кошти будуть виділені Чернігівській облдержадміністрації. Вона направить їх міській раді, а ми, у свою чергу, - кожному з постраждалих на особовий рахунок, - зазначив Олександр Соколов.

Він пояснив, що з банком, де відкриті рахунки постраждалих, проведено переговори, щоб договори-купівлі продажу укладалися у приміщенні банку у присутності нотаріуса, представників БТІ, а для окремих родин, де є діти, - представників служби опіки. Кожен самостійно підбирає для себе квартиру на первинному чи вторинному ринку житла.

Мер запевнив, що як тільки гроші надійдуть, людей одразу поінформують. Він висловив сподівання, що усі питання будуть вирішені позитивно та оперативно, оскільки у дорученні Президента України В.Януковича щодо забезпечення житлом постраждалих визначено термін його виконання – до 14 вересня. Олександр Соколов також підкреслив, що міська рада звернулася до Мінфіну з проханням виділити усі кошти у повному обсязі одним траншем, а не ділити суму на кілька частин.

Довідка

26 березня у Чернігові по вулиці 50 років ВЛКСМ, 36 у квартирі №3 на першому поверсі будинку стався вибух побутового газу, у результаті якого загинула жінка, ще четверо мешканців будинку отримали травми та опіки. Один з постраждалих помер у лікарні. У результаті вибуху пошкоджено 2 під'їзди житлового будинку, їх мешканців (79 чернігівців) відселено.

Добавлено: 6-09-2012, 12:18
0
0

Похожие публикации


Наверх