онлайн казино Украины

Дороги і Дурні. Як проїхати в ЖЕК у Чернігові

Дороги і Дурні. Як проїхати в ЖЕК у ЧерніговіКолись по теліку показували кіно «Довга дорога в дюнах». Один із перших радянських серіалів.

У Чернігові є місце, ще можна зняти фільм «Довга дорога в ЖРЕД».

Знаходиться місце зйомок неподалік ЖРЕД №11 – поворот наліво з вулиці П’ятницької за останньою багатоповерхівкою. Неподалік вулиці Котляревського.

Кому вигідні погані дороги?

Тепер розберемося у поняттях. Що таке дороги в Чернігові? (Дивіться на знімки нижче) Це таке тверде покриття землі, в яке закопують гроші. Потім дощі вимивають ці гроші і залишається хрін-його-знає-що – покриття, яке витягує із водіїв гроші на гуму, підвіску, амортизатори… АКСІОМА : «Чим гірші дороги – тим вищі прибутки у тих фірм, які продають запчастини для авто».

Хто такі дурні? Це ті двоногі істоти, які їздіть на колісному транспорті. Їх змушують користуватися такими дорогами (Дивіться на знімки нижче), а вони нездатні змінити владу, яка, можливо, співпрацює з фірмами, що продають автозапчастини.

Інакше, як можна пояснити той факт, що ЖРЕД №11 заховався за прикриттям такої дороги! Туди можна спокійно доїхати тільки на ЗІЛу (Дивіться на знімки нижче).

Нещодавно одна дуже авторитетна організація – дочірнє підприємство «УкрСівеБуд» - замовила слово кинути новий асфальт на кварталі вулиці П’ятницької. Он то на знімку помаранчевий будиночок з коричневим дахом вигнала саме ця авторитетна фірма. Вони до себе дорогу проклали, а у бік ЖРЕД №11 кинути 25 метрів асфальту духу не вистачило.

Ідея!

Оце нещодавно почув і почитав на біг-бордах, що якийсь видатний господарник і практик парламенту товариш ОС ( це, здається, полосатий мух) іде до парламенту.

Звідси ідея – якщо цього товариша ОСа попросити всім миром від імені жильців будинків ЖРЕД №11, хто їздить по цій дорозі, і випросити у Миколи Яновича Азарова тисячу-дві гривень. Щоб залатати 20 метрів дорогии чи 70 тисяч, покласти новий асфальт на цій ділянці.

Не може ж відмовити добрий Азаров ОСу (полосатому муху), коли у міської влади Чернігова нема ні грошей навіть залатати дорогу.

Правда, жильці багатоповерхівок кажуть, що до зими залишилося недовго, снігом і льодом усі дороги закидає і стане їздити легше.

А швидку допомогу, аварійні служби можна пересадити на вертольоти, щоб не їздили по такій дорозі, а літали!

Іще одна ідея, хай цей ОС попросить у Азарова гроші на вертольоти для швидкої допомоги і аварійних служб. Тоді не треба дороги ремонтувати і покращення життя настане вже сьогодні + інновація в Чернігові!

А дурні і дороги хай собі і далі існують - тоді і безробіття не буде. І всі будуть задоволені.

Добавлено: 30-08-2012, 10:20
0
0

Похожие публикации


Наверх