онлайн казино Украины

Стрижень вигрібають… лопатами

Стрижень вигрібають… лопатами Як відомо, черговий тендер з розчищення річища Стрижня у межах Чернігова виграла бориспільська організація ПМК-55, отримавши за виконання робіт трішки більше двох мільйонів.

І ось таку картинку можна спостерігати в ці дні – робітники вручну за допомогою лопат і відер вигрібають намул з-під мосту, що по проспекту Перемоги біля спорткомплексу «Юність».

Як зазначили самі робітники ПМК, подібні «заходи» проблеми річки аж ніяк не вирішують.

– Йду днями і неподалік від цього місця бачу, наче б’є струмочок. Аж придивляюся, а то труба. Хтось щось зливає, - каже один з працівників.

Воно і школярику зрозуміло, що виділені на захаращену річку гроші підуть або в «трубу», або в «пісок». І це у кращому випадку. Адже річку потрібно чистити від самих джерел, попередньо повністю усунувши забруднюючі впливи.

Хоча навіть в такому варіанту журналісту не дуже зрозуміло, навіщо закидати річище землею, звужуючи його до десяти метрів? Чи постала така гостра потреба «розширити» вільне місце в районі новобудови? Як взагалі виконані норми будівництва в частині відстані від будівель, які стоять на цьому місці вже не один десяток років?

Чого тільки не знаходять робітники у намулі. На фото: радіоприймач «PHILIPS», яким трударі лопати і відра готові були залюбки поділитися з журналістами.

Добавлено: 21-08-2012, 11:45
0
0

Похожие публикации


Наверх