онлайн казино Украины

Червоне то любов…А біле?

Червоне то любов…А біле?Як і обіцяв Олександр Тимошенко, директор комунального дорожньо-будівельного підприємства, 30 липня пішохідні переходи почали фарбувати в червоно-білу смужку, згідно ГСТУ.

Чотири людини рівно о дев’ятій ранку з'явилися на проспекті Миру. Там пофарбували чотири переходи. Поки фарба свіжа, яскраво-червоні смуги добре кидаються в очі. Фарбу використовували ту ж, що і в минулому році, - «Поліфарб-Лайн». Виготовлена ​​в Дніпропетровську. Розфасована у великі банки по тридцять кілограмів. Фарба призначена для горизонтальної розмітки автодоріг.

У середньому на фарбування одного «смугастого» працівники витрачають тридцять хвилин. За 3 години роботи оновлено п'ять переходів: чотири 11-12-смугових і один 9-смуговий. Двох банок фарби не вистачило, на останній довелося відкривати нову.

Механізм фарбування такий, як і для білої розмітки. Щоб смужки були рівними, використовують збитий з чотирьох дощок квадрат з порожнечею всередині. Ця порожнеча і є шириною смуги. Фарба наноситься спеціальною фарбувальною машиною-розпилювачем.

Лягає рівномірно. Через високу температуру повітря висихає моментально. Поки фарбують тільки червоні смуги, білі оновлювалися навесні. Але до першого вересня їх теж пофарбують.

Добавлено: 6-08-2012, 12:40
0
0

Похожие публикации


Наверх