онлайн казино Украины

Свято вірусних гепатитів

Свято вірусних гепатитівСвітова громадськість 28 липня відзначила День боротьби з вірусними гепатитами, який започаткований за рішенням Всесвітньої Організації Охорони здоров’я. Ініціаторами акції в Україні виступили - Міжнародний фонд «Відродження» і Міжнародний Альянс ВІЛ/СНІДу в Україні.

Повідомляє Чернігівський міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.

У суботу проводилася профілактична робота щодо поінформованості населення про вірусний гепатит С та захворювання, до яких він призводить. Особливо ця робота спрямована на підлітків та молодь.

В Україні, за статистикою, понад 2 мільйони громадян інфіковані вірусними гепатитами. Більша частина населення не мають доступу до діагностики та лікування.

Чернігівський міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді спільно з клінікою при обласній дитячі лікарні провели 24 та 26 липня профілактичні бесіди серед підлітків, які відпочивають у дитячих оздоровчих закладах Чернігова «Зелений Гай» та «Дружба».

Лікарі та соціальний працівник розповіли молоді про негативні наслідки гепатитів С і В та захворювання, що передаються статевим шляхом. Також заклади та діти отримали корисну рекламно-інформаційну продукцію.

Добавлено: 1-08-2012, 11:39
0
0

Похожие публикации


Наверх