онлайн казино Украины

Бомж бомжу - товарищ

Бомж бомжу - товарищ«Привіт, бомж» - саме так чотири місяці поспіль вітають один одного колишні мешканці першого та другого під'їздів будинку № 36 на вулиці 50 років ВЛКСМ в Чернігові, в якому 26 березня стався вибух.

23 липня в 15.00 постраждалі вкотре зустрілися з керівництвом міста і області в сквері імені М. Попудренка.

- В який і в останній! - стверджують люди.

- Набридла ця постійна брехня, - кажуть вони. - Всі тільки обіцяють і обіцяють, а далі цього справа не йде. Якщо після сьогоднішньої розмови в нашій ситуації нічого не зміниться, ми розкладемо в сквері наметове містечко, а в туалет будемо ходити до міської ради.

- Моїй мамі 94-й рік, - скаржиться 71-річна мешканка квартири № 9 злощасного будинку Людмила Сакун. - Зараз втрьох - ми з мамою і мій чоловік - тіснимось в одній кімнатці гуртожитку. Їй, старенькій, навіть вийти нікуди, от і сидить вже чотири місяці в чотирьох стінах і час від часу повторює: «Напевно, я не дочекаюся, поки у нас буде нова квартира». Хіба можна так жити? А що найприкріше, влада не сприймає нас як людей. Адже їх квартирне питання не турбує. А спробував би хтось із них так пожити, як ми зараз!

До обурених підходять заступник голови ОДА Віктор Геращенко та заступники міського голови Микола Сенькович та Олександр Сердюк.

- Облдержадміністрація відпрацювала всі необхідні документи і направила лист до Кабінету міністрів України, - пояснив Віктор Геращенко. - У середу, 25 липня, цей лист розглядатиметься на засіданні. Сподіваємося, цього ж дня буде готово і постанова Кабміну. От і все, що я можу сказати вам зараз. Потрібно лише дочекатися середовища. У будь-якому випадку можу запевнити і навіть гарантувати: жоден з потерпілих без відшкодування не залишиться.

- 26 липня виповнюється чотири місяці з того дня, як сталася ця трагедія, - каже мешканець квартири № 8 вищезгаданого будинку Аркадій Гуревич. - Хто б міг подумати, що на 72-му році життя я стану бомжем. І нас таких аж 79! Багато хто не може прийти на зустріч з міською владою, тому що не дозволяє вік і стан здоров'я. Оббиваємо пороги, а нам тільки брешуть, брешуть і брешуть. Реальною допомогою ми не бачимо. Ось і сьогодні нічого нового для себе ми не почули. Сил вже немає боротися!

Представникам влади люди пообіцяли:

- 25 липня в кінці робочого дня ми знову прийдемо до вас у повному складі, щоб дізнатися рішення Кабміну. Порожнім обіцянкам уже ніхто не повірить!

Добавлено: 1-08-2012, 11:37
0
0

Похожие публикации


Наверх