онлайн казино Украины

ЖЕК провів фестиваль лайна у Чернігові

ЖЕК провів фестиваль лайна у Чернігові Його підопічні із контори № 3 нарешті відгукнулися на прохання жильців будинку №22 по вулиці Комсомольській. Починаючи із зими жильці комунальних квартир просили викачати їм туалет у дворі.

Доблесні працівники ЖКГ вирішили не робити цього взимку, адже їх праці навіть носом би не почув Чернігів.

Для шоу „Лайно-фест 2012” комунальники обрали найспекотніші дні липня, аби про їх роботу почув не лише Володимир Кривенко, а й, при вдалому вітрі, сам мер Чернігова . Адже від епіцентру лайнового фестивалю до управління ЖКГ чернігівської міської ради – 40 метрів. Володимир Кривенко міг своїм носом чути, як стараються його підопічні 11 липня .

Запах фестивалю „Лайно-фест 2012” міг дійти і де мера Соколова та до міської санстанції. Адже мер живе за 220 метрів від його проведення - на вулиці Кирпоноса, поруч із міською санстанцією.

Згодом комунальники зрозуміли, що треба аби усе начальство почуло про їхню виставкову діяльність. Для цього вони не просто викачали туалет машиною, а й залишили купу лайна посеред двору по вулиці Комсомольській, №22.

Ось тут-то чернігівці і почули, що проводиться фестиваль „Лайно-фест 2012” за підтримки начальника управління ЖКГ чернігівської міської ради Володимира Кривенка.

Із 12 години 11 липня майже до 11 години 12 липня, кожен чернігівець чи гість нашого міста в районі вулиці Комсомольської-Магістратської-Коцюбинського міг зрозуміти, що він потрапив у Чернігів чернігівнян чи чернігівлайнян.

Але чи то запах про фестиваль „Лайно-фест 2012” донісся до мера чи санстанції, чи то Кривенко зрозумів, що його ініціатива занадто помітна, але перший лайно-фест завершився навіть не грудкою, а купою.

Мудрий начальник управління вирішив прислати дядю Васю, який почав закопувати залишки фестивалю лайна прямо у дворі. А що про це думає санстанція? Як вона оцінює санітарне проведення фестивалю і закопування у дворі залишків свята лайна?

Добавлено: 12-07-2012, 11:43
0
0

Похожие публикации


Наверх