онлайн казино Украины

Чернігівська "Десна" екзаменувала молодіжне київське "Динамо" – 2:2

Чернігівська "Десна" екзаменувала молодіжне київське "Динамо" – 2:2 Чернігівська «Десна» зіграла внічию з футболістами молодіжного складу київського „Динамо” в гостях, на навчально-тренувальній базі «Динамо» в Конча-Заспі.

Про це „Високому Валу” повідомив представник команди „Десна”.

„Гра була і тренувальна, і складна водночас, бо спека давала про себе знати”, - сказав він.

За його словами, у господарів поля і у наших земляків були нагоди вийти на інший рахунок в зустрічі, але грати з повною викладкою не хотілося – „не Євро-2012”.

Він додав, що у грі відпрацьовувалися зв’язки всіх ліній і стрімкі переходи в атаку.

Це вдалося нашій команді двічі за гру.

Спочатку у першому таймі на 23 хвилині деснянці піймали киян на захопленні атакою, і під час контратаки змусили київського голкіпера виймати м’яч із воріт 0:1.

У другому таймі на 59 хвилині Алієв зрівняв рахунок (1:1), а через кілька хвилин він же і подвоїв рахунок після штурму воріт наших земляків. 2:1.

До слова, деснянці не змирилися з програшним рахунком і знову піймали на помилці динамівців. Наш земляк майже від центра поля на швидкості вирвався один на один і перехитрував київського голкіпера.

Результативна нічия - 2:2 стала закономірним підсумком гри.

Нагадаємо чернігівська «Десна» перший матч у другої ліги у групі „ А” проведе на своєму полі. Вона прийматиме 14 липня, у суботу хмельницьке «Динамо» на стадіоні імені Гагаріна.

Нагадаємо, що цього року командам належить провести два кола, а у весняній частині сезону кожна група буде розділена на дві частини.

Команди перших шести місць у групах «А» і «Б» продовжать боротьбу за підвищення в класі. Ті, хто нижче в турнірній таблиці будуть боротися за виживання.

При цьому набрані в першій частині чемпіонату очки зберігаються.

З кожної групи вилітає по чотири команди, після чого вже в новому сезоні буде створена єдина група із 20-ти команд.

Похожие публикации


Наверх