онлайн казино Украины

Янукович знову перейнявся Олександром Довженком

Янукович знову перейнявся Олександром ДовженкомПро це повідомляє офіційний сайт глави держави.

„З метою відзначення 120-річчя від дня народження геніального українського кінорежисера, видатного письменника і публіциста, класика світового кінематографа Олександра Довженка, сприяння вивченню та популяризації його кінематографічної, літературної, публіцистичної спадщини".

Кабінету Міністрів України має утворити організаційний комітет з підготовки та відзначення у 2014 році 120-річчя від дня народження Олександра Довженка, а також розробити та затвердити план заходів щодо підготовки та відзначення 120-річчя від дня народження Олександра Довженка.

Передбачається, зокрема, підготовка та затвердження державної програми розвитку національної кінематографії на 2013 - 2017 роки, видання літературних творів Олександра Довженка у комплекті з фільмами у форматі DVD, широкий ретроспективний показ в Україні, а також показ за кордоном у 2014 році фільмів Олександра Довженка;створення ігрового багатосерійного телефільму про життєвий та творчий шлях Олександра Довженка.

На Чернігівщині із Чернігівською обласною державною адміністрацією передбачається здійснення додаткових заходів з увічнення пам'яті митця, зокрема, дальшого розвитку літературно-меморіального музею О.П.Довженка, в тому числі шляхом розширення площ музею, а також вжити в установленому порядку заходів щодо виконання комплексу робіт із капітального ремонту та технічного переоснащення кінотеатру імені Олександра Довженка і капітального ремонту Сосницької гімназії імені О.П.Довженка у селищі Сосниця Сосницького району Чернігівської області - на батьківщині Олександра Довженка.

Як повідомляв „Високий Вал”, сьогодні Верховна Рада ухвалила у другому читанні "мовний" законопроект. За законопроект проголосували 248 депутатів.

На знімках Віктор Януковий відвідує музей Олександра Довженка в Сосниці.

  • 0
Добавлено: 4-07-2012, 11:32
0
322

Похожие публикации


Наверх