онлайн казино Украины

Майбутні військові ліцеїсти штурмують заклад. Знаннями

Майбутні військові ліцеїсти штурмують заклад. ЗнаннямиПро це„Високому Валу” повідомив підполковник Олександр Парій з Чернігівського регіональний медіа-центр Міністерства оборони України.

– Вимоги до абітурієнтів у нас досить високі, – повідомив начальник ліцею полковник Микола Шпак. – Адже першочергова орієнтація ліцею – якісна підготовка майбутніх офіцерів Збройних Сил, а військова людина повинна бути не лише високоосвіченою, а й добре фізично розвинутою, з високими вольовими якостями та належним рівнем дисципліни. Значимість навчальних закладів такого типу як наш зростає з кожним роком.

Біля навчальної аудиторії ліцею, де проходить реєстрація абітурієнтів, дуже людно. Схвильовані підлітки, матері і батьки, дідусі з орденськими планками на грудях. Кожен з них хоче бачити свою дитину ліцеїстом.

Приймальна комісія доскіпливо розглядає кожну особову справу ліцеїстів. В ній міститься соціальний статус сім’ї, свідоцтво про успішність за 9 клас, довідки з результатами медичного та психологічного обстеження тощо.

Попереду у юних абітурієнтів медична комісія, психологічне обстеження, перевірка рівня фізичної підготовленості та складання письмових іспитів з математики і української мови.

13 липня приймальна комісія ліцею винесе свій вердикт і лише кращі з кращих хлопців одягнуть кадетський однострій.

  • 0
Добавлено: 4-07-2012, 11:31
0
318

Похожие публикации


Наверх