онлайн казино Украины

Судді грали у пінг-понг

Судді грали у пінг-понгЗ такою ініціативою виступив апеляційний суд. І не випадково, адже судді та працівники апарату цього суду - палкі любителі пінг-понгу. Власне, у самому приміщенні суду є невеликий спортивний зал, де у неробочий час всі бажаючі можуть тренуватися. Це не просто сприяє фізичному розвитку, а й згуртовує колектив. Відтак, було вирішено долучити до спорту й інші суди області.

Перед змаганнями до учасників звернулися заступник голови апеляційного суду Л.С. Навозенко та керівник апарату Т.І. Кривонос. Мета проведення турніру, зазначили вони, – заохочення працівників до здорового способу життя, популяризація настільного тенісу.

До спортивного суддівства були залучені досвідчені тренери з пінг-понгу Сергій Супрун та Євген Черняк, юристка і спортсменка Марина Кириченко. У змаганнях взяли участь вісім команд судів області – апеляційнного, Новозаводського та Деснянського судів м. Чернігова, Носівського, Ріпкинського, Ніжинського, Менського районних судів, Окружного адміністративного суду Чернігівської області. За результатами одиночної зустрічі І місце посів суддя апеляційного суду М.І. Лазоренко, ІІ місце – спеціаліст з інформаційних технологій С.В. Мартиненко (Носівський районний суд області), ІІІ місце – помічник заступника голови суду С.В. Полях (Деснянський районний суд м. Чернігова).

У парній змішаній зустрічі місця розподілились так: І місце – судді В.І.Козак, І.О. Боброва (апеляційний суд), ІІ місце – судді О.В. Киреєв, спеціаліст з інформаційних технологій В.В. Куровський (Носівський районний суд), ІІІ місце – старший судовий розпорядник О.В. Мороз, помічник судді В.І. Солонар (Менський районний суд).

Таким чином у командному заліку перемогу виборов апеляційний суд Чернігівської області. Йому і дістався перехідний кубок. Переможці нагороджені грамотами та цінними подарунками.

Перший крок зроблено. Організатори та учасники сподіваються, що змагання носитимуть системний характер, учасників ставатиме дедалі більше, а їх спортивні досягнення сягатимуть нових вершин!

Похожие публикации


Наверх