онлайн казино Украины

Вулицю біля "ВЕНИ" знову перекриють?

Вулицю біля "ВЕНИ" знову перекриють?Нагадаємо, що проектно-кошторисна документація по об’єкту «Реконструкції ділянки дороги по вул. Проектній від вул. Соснової до вул. Київська у м. Чернігові розроблена на замовлення управління капітального будівництва міської ради та передана управлінню капітального будівництва облдержадміністрації, яке згідно розпорядження голови облдержадміністрації від 28.03.2011 № 102 визначено замовником на виконання робіт по реконструкції дороги.

Управлінням капітального будівництва облдержадміністрації було проведено відкриті торги та укладено договір з ЗАТ «ШБУ-14» на суму 8 537 4367 тис. грн на виконання робіт відповідно до проектно-кошторисної документації.

У 2011 році на реконструкцію об’єкту виділено 4 342 756 тис. грн та визначено термін закінчення робіт під виділені кошти (згідно графіку) – 31 грудня 2011 року. Станом на 1 грудня 2011 року заплановані роботи було виконано у повному обсязі, а після перевірки стану готовності відповідними службами та оформлення необхідних документів для забезпечення безпечного руху, рух громадського транспорту відновлено з 7 грудня 2011 року.

За виділені кошти було виконано роботи по перенесенню підземних комунікацій та мереж, розширенню проїзної частини, улаштуванню бордюрів, нижнього шару асфальтового покриття та інше.

У своєму коментарі після засідання координаційного комітету мер міста Олександр Соколов зазначив:

– Ми маємо кошти, виділені з державного бюджету на ремонт доріг. Але в нас є незакінчене будівництво, яке ще потребує 4 мільйони гривень, і оскільки замовником виступав обласний УКС (Управління капітального будівництва – авт.), ми вносимо корективи у свою програму, приймаємо рішення і передаємо ці кошти обласному УКСу, для того, щоб вже у цьому році закінчити цю ділянку роботи.

  • 0
Добавлено: 19-06-2012, 11:25
0
637

Похожие публикации


Наверх