онлайн казино Украины

Хто і як захищав дітей у Чернігові?

Хто і як захищав дітей у Чернігові?«Всі, хто з Господом, підніміть руки»

Акцію розпочали невеликим мітингом біля міської ради.

Після політичних закликів: «Ні ювенальній юстиції», «не дозволимо відбирати наших дітей», «гендер по-простому – це гомосексуалізм», перейшли до молитви.

Зі словами «перед великою справою треба помолитися» вони почали читати «Отче наш». Зі сторони це виглядало досить насторожуючи. Жінка, що їхала на велосипеді повз, з острахом глянула на все і поїхала далі. Навіть відмовилася взяти листівку.

Після молитви перейшли до закликів революції «хоча б духовної» та проповіді:

- Україна має потужні християнські традиції. Але люди відходять від Бога і приймають чуже. Європейські традиції – то не наше. Нам не треба гендеру!

І тут на мене «зійшло прозріння»: якщо церква підтримує цей рух, то чому на мітинг прийшли тільки представники «Посольства Божого». Ні гендеру! Але ж пастир жінка – Анжела Василівна.
Проте не це було найцікавішим.

- Підніміть руки, хто проти гендеру, а з Богом? – у відповідь – Ми! – піднімаючи руки сказали маніфестанти.

Виглядало як сцена з фільму жахів. Може, мене злякала всюдисуща ювенальна юстиція* чи «п’ятивимірний гендер»**?

Далі вони пішли маршем вулицями Чернігова, роздаючи листівки та викрикуючи свої гасла. Збиралися дійти аж до вулиці Кільцевої. Бо організатори, не бачачи міста, за допомогою Google map прокладали свій шлях. Маршрут змінили вже на місці. Пройшли лише центральними вулицями.
Чому субота? Чому Чернігів?

Назар – один з організаторів, представник ГО «Покрова Богородиці», відповів:

- Ми їздимо містами України з такими акціями. Так трапилося, що до Чернігова приїхали у суботу.

Нас тут підтримує організація «За тверезий Чернігів», Церква «Посольства Божого» і небайдужі.

Він також додав, що вони напишуть офіційне звернення до міськради, але пізніше.

Організатори заявили, що мають кваліфікованих радників. Ті і пояснюють їм всі небезпеки гендеру та ювенальної юстиції. Вони зауважили, знають про випадки, коли у батьків відібрали дітей.

«Чи можуть батьки скривдити свою дитину, щоб у процес виховання втручалися різні служби?», - вони відповідають «Ні».

Але тільки напередодні у міськраді проведи брифінг-семінар, головною темою якого були сироти. Так от, якби батьки не кривдили своїх дітей, не з’явилося би визначення «діти, позбавлені батьківського піклування».

Сходіть до інтернату, там багато бідненьких діток скаже, що їх ображали в сім’ї, били вітчими або ж і самі матері. (Били не в сенсі раз ляснути кропивою, а з серйозними травмами).
Чого боротьба з гендером почалася саме зараз?

Можливо, організаторів стимулював «гей-парад». Звідти і з’явилось «гендер – це гомосексуалізм». Або перші запровадження ювенальної юстиції – гарячі лінії, куди дитина може подзвонити і сказати про свої проблеми з батьками, вчителями.
Поради батькам:

Краще виховувати своїх дітей так, щоб жодна служба не могла вам дорікнути. Те, якими виростуть ваші кровинки, залежить лише від вас!

* Ювенальна юстиція (за поясненням організаторів ходи) - злочинна система вводиться під такими гаслами: «захист прав дітей», «боротьба з насиллям в сім’ї», «боротьба з торгівлею дітьми», «усиновлення». Працівники та активісти цих структур (ювенальні суди, ювенальна міліція, соціальні служби) повинні будуть відпрацьовувати приписи бюрократичної системи (ЮЮ), що відробляє міжнародні гранти. Контролюючи всі сім’ї - забиратиме дітей.

  • 0
Добавлено: 18-06-2012, 08:27
0
334

Похожие публикации


Наверх