онлайн казино Украины

Фестиваль «Чернігів the best» відкриватиме таланти

Фестиваль «Чернігів the best» відкриватиме талантиДійство приурочене до Дня молоді. Воно відбудеться 23 червня на Красні площі. Початок – о 16.00.

Разом з талановитими молодими чернігівцями на сцені виступлять зірки української та світової сцени. Серед них: співачка In-Grid, Вєрка Сердючка, гурт «Чорнобривці». А також відомі чернігівські виконавці: Юлія Мороз, Дмитро Селянський, гурт ШиZO та інші.

- Мета проекту – презентувати таланти та допомогти їм отримати путівку в професійне творче життя. Я сподіваюся, що вони стануть зірками всеукраїнського, а можливо й світового рівня, і будуть прославляти наш рідний край – Чернігівщину та всю Україну, - зазначив Владислав Атрошенко.

Щоб допомогти талантам заявити про себе, над організацією фестивалю працюватимуть відомий продюсер Роман Іванцок – продюсер проекту, та Анастасія Широкова – режисер.

Пані Анастасія наголосила, що бажає бачити на сцені зовсім невідомі молоді таланти Чернігова. Можливо, саме цей виступ стане поштовхом у їх кар’єрі. Адже вони отримають знайомства, професійні настанови, а головне – відеозаписи концерту. Багато з виконавців не можуть собі дозволити це зробити – бо це коштує великих грошей.

Шоу транслюватимуть не тільки на чернігівських, а й на всеукраїнських телеканалах. Он-лайн трансляцію забезпечуватиме чернігівська компанія кабельного телебачення «Основа».
Як взяти участь?

Подати заявку на участь у фестивалі можна у громадських приймальнях депутата обласної ради Владислава Атрошенка за адресами у м. Чернігові: вул. Магістратська, 4, та вул. Красносільського, 59. Довідки за телефонами: 915-277, 915-282.
Кінцевий термін подання – 21 червня до 15.00.

Якщо ви молоді, талановиті – тоді поспішайте. Часу лишилось не так багато. А номер ще треба підготувати.
Як відбиратимуть учасників?

- Основна умова – талант, - зазначила режисер проекту Анастасія Широкова. – Якщо заявок буде дуже багато, то на одному заході ми не зупинимося, бо попереду довге літо. Всі таланти матимуть змогу представити себе на великій сцені.

Роман Іванцок натомість додав, що кожен отримає не тільки підказки спеціалістів, а й яскравий номер.

Насамкінець Владислав Атрошенко, відповідаючи на питання журналістів, чи стосується цей захід його передвиборчої програми зазначив:

- Я завжди займався різними культурними проектами. Мені приємно робити корисне людям. Тому захід не стосується моєї політичної діяльності.
Всі на концерт!

Організатори запросили всіх прийти й підтримати молодих талантів. Навіть у погану погоду. А вони подбають про комфорт.

Тож не забувайте, 23 червня о 16.00 на вас чекають на Красній площі. Приходьте самі, приводьте родини. Отримаєте задоволення та підтримаєте імідж міста, яке підтримує своїх талановитих представників!

  • 0
Добавлено: 15-06-2012, 11:44
0
606

Похожие публикации


Наверх