онлайн казино Украины

Соколов таки піде на вибори

Соколов таки піде на вибориРаніше Олександр Соколов всіляко віднікувався від такої перспективи. Та, власне, йому й самому не хотілося бути одним із кнопкодавів, що здає картку "бригадиру" та голосує за помахом руки Чечетова -- про матеріальну сторону не йдеться: нині міський голова Чернігова не бідніший за народних депутатів.

Проте аналіз, проведений у Партії регіонів, показав, що ні Сергій Андрос, ні Григорій Маньковський -- нинішні народні депутати від ПР -- не проходять і близько у парламент по Чернігову. Певні шанси має тільки міський голова Олександр Соколов. Тим паче, що представник опозиції, нинішній народний депутат Валерій Дубіль також має невеликі шанси -- хоча б з огляду на його минуле у прилуцькому групуванні "Європа". Дані на нього очевидно випливуть ближче до виборів...

За даними "Сіверщини", влада робить серйозну ставку на кандидатуру Соколова: Партія регіонів хоче мати 300 голосів у новій Верховній Раді, тобто конституційну більшість. Тоді не тільки закон про будь-яку мову можна легко підмахнути, але й внести зміни до Конституції про обрання Президента у парламенті -- інакше Януковичу ніяк вдруге не обратись.

  • 0
Добавлено: 14-06-2012, 11:23
0
167

Похожие публикации


Наверх