онлайн казино Украины

Ольга Коробка та Наталія Давидова роздавали автографи під час міської спартакіди

Ольга Коробка та Наталія Давидова роздавали автографи під час міської спартакідиОдразу після церемонії відкриття було дано старт пробігу "Оліимпійського дня", в якому взяли участь любителі спорту різного віку. На фініші їх чекали суверніри та солодощі від обласного осередку НОК України. Також всі бажаючі мали змогу взяти участь у олімпійській вікторині та взяти автографи у олімпійських призерок з важкої атлетики Ольги Коробки та Наталї Давидової.

Після пробігу було проведено показові виступи чернігівських спортсменів з різних видів спорту, що представляли спортивні товариства та ДЮСШ міста.

Протягом усього дня 9 червня на стадіоні проходила ХІІ літня обласна галузева Спартакіада серед державних службовців обласної, районих адміністрацій і працівників органів місцевого самоврядування Чернігівщини.

26 команд з усіх районів та міст області виявляли найсильнішого у футболі, волейболі, шахах, шашках, настольному тенісі та перетягуванні канату.

У загальному підсумку переможницею спартакіади стала команда Сосницького району. Друге місце - у минулорічних переможців з Новгород-Сіверського району. Третіми стали представники Чернігівського району.

Похожие публикации


Наверх