онлайн казино Украины

Викладацька спартакіада

Викладацька спартакіадаСпортивна програма передбачала змагання з настільного тенісу, шахів та волейболу. Участь в змаганнях прийняли команди факультетів: психолого-педагогічного, філологічного, початкового навчання, фізико-математичного, хіміко-біологічного, фізичного виховання, технологічного, інституту історії, а також команда ректорату університету.

Призові місця розподілились наступним чином. В змаганнях з настільного тенісу перше місце посіла команда інституту історії, друге – команда технологічного факультету і третє фізико-математичний факультет. Змагання з шахів не змогли однозначно визначити переможця, а отже перше -друге місце поділили команди фізико-математичного факультету та факультету фізичного виховання, третє місце – інститут історії.

Найбільш видовищними та яскравими були змагання з волейболу. В групі «А» першість здобула команда психолого-педагогічного факультету, друге фізико-математичного, третє місце за командою ректорату університету. В групі «В» перше місце виборола команда факультету фізичного виховання, друге – філологічного, третє зайняла команда технологічного факультету.

Спартакіада проводилась з метою активізації спортивно-масової та фізкультурно-оздоровчої роботи серед викладачів та співробітників ЧНПУ імені Т.Г. Шевченка, адже 2012-й рік проголошено Роком спорту та здорового способу життя.

Дякуємо всім спортсменам, які продемонстрували професійну гру та є справжнім взірцем для студентської молоді, а також уболівальникам, котрі палко підтримували своїх улюбленців.

  • 0
Добавлено: 11-06-2012, 10:54
0
1 295

Похожие публикации


Наверх