онлайн казино Украины

"Майданчик здоров'я" будують на березі Десни

"Майданчик здоров'я" будують на березі ДесниВ цьому змогли переконатися чернігівські журналісти, які взяли участь у прес-турі на спортивно-оздоровчий комплекс напередодні професійного свята.

На замовлення прокуратури Чернігівської області комплекс споруджує ПАТ “Будівельна компанія “Домобудівник ”. Спортивний комплекс матиме все необхідне для занять ігровими видами спорту та фізкультурою. Але нічого зайвого. Він складається з футбольного, баскетбольного, волейбольного полів, а також майданчику спортивних снарядів — турників, брусів, бумів тощо.

Жодної копійки з бюджету держави чи територіальної громади на будівництво не витрачено. Облаштувати спорткомплекс прокуратурі допомагає сам підрядник. Адже ПАТ «Домобудівник» велика організація, в якій працює півтисячі людей.

Половина з них молодь — активні хлопці та дівчата, які теж прагнуть займатися спортом. Тому протягом 5 років робітники «Домобудівника» безкоштовно будуть оздоровлюватися спільно з працівниками прокуратури.

Взагалі спорткомплекс прокуратури стане місцем змагань місцевих команд товариства «Динамо», членами якого є колектив прокуратури. Раді будемо позмагатися з командами депутатів міської та обласної ради, журналістами та й взагалі небайдужими до спорту.

В сьогоднішніх умовах постійної зміни цін на будівельному ринку можна говорити лише про орієнтовну вартість робіт. У будь якому разі вона не перевищить 500 тисяч гривень. Наголошуємо, що спорткомплекс будується не тільки для оздоровлення працівників прокуратури, інших силових структур, але й проведення змагань із спортивними командами міста та області. Він має стати ще одним центром організованого фізкультурного руху в Чернігові.

  • 0
Добавлено: 7-06-2012, 12:19
0
510

Похожие публикации


Наверх