онлайн казино Украины

На Масанах садочку не бувати. Поки що

На Масанах садочку не бувати. Поки щоЗ п’яти мільйонів гривень, що поступили з Держбюджету, депутати планували закрити будівництво травмпункту при міській лікарні № 2 та завершити проведення ремонтних робіт по дитячій поліклініці № 1. Але, як повідомив заступник мера – начальник фінансового управління Віктор Бистров, дитяча поліклініка № 1 потрапила в список фінансування з Державного фонду регіонального розвитку, в на ці цілі передбачили 6,154 млн. грн.

Депутати пропонували направити вивільнені 2 млн. грн. на будівництво дитячого садочка, але цю ідею не підтримав мер міста Олександр Соколов. На його думку, коштів вистачить лише на фундамент, так що розпочинати будівництво недоцільно.

Олександр Соколов переконав депутатів, і 2 млн. грн були спрямовані на будівництво трансформаторної станції для КНС на Масанах – така пропозиція за декілька днів до сесії надійшла від заступника мера Олександра Сердюка.

Треба зазначити, що не всі депутати були згодні з такою ідеєю. Частина з них пропонувала будувати КНС та інші об’єкти мереж за рахунок забудовників. Мовляв, треба не тільки заробляти на будівництві житла, а й в вкладатися в розвиток інфраструктури міста. Але, нажаль, таких депутатів було не багато, і пропозиція мера взяла гору.

Що ж буде з дитячим садочком? На це питання відповів мер міста Олександр Соколов, зазначивши, що вже в серпні до міста будуть приїжджати високо посадовці, і скоріш за все вони знайдуть додаткові кошти.

То невже дитячий садочок стане розмінною монетою на майбутніх виборах?

Коментар - Олександр Соколов, мер міста:

– В минулому році, ви пам’ятаєте, у нас було прописано 7 млн. грн на будівництво першої черги дитячого садочка. Нажаль, ми не отримали цих коштів. Але я вважаю, що в наступній субвенції в повному об’ємі пуповинні надійти ці кошти. У нас є кошти, і ми зробимо КНС для району Масанів – вона вже необхідна.

Та кількість закладів і будівель, що ми побудували по І-му мікрорайону, без будівництва КНС просто зупиниться. Але для роботи КНС, повірте, мені цих 2 мільйонів «жалко до невозможности». Але якщо ми побудуємо КНС, для якої не буде електроенергії, то непотрібна і ця КНС. Починати будівництво садочка, щоб коштів вистачило тільки на фундамент та стіни? Треба комплексно вирішувати це питання.

Скажу відверто: у нас буде очікуватись декілька осіб високо посадовців, які приїжджають. Пам’ятаєте тролейбусну лінію на Масанах? Я сподіваюсь, що у серпні місяці нам вдасться вирішити це питання з фінансуванням, щоб у вересні розпочали процес…

  • 0
Добавлено: 7-06-2012, 12:17
0
511

Похожие публикации


Наверх