онлайн казино Украины

Податкова: хто зможе заробити на "Євро-2012" ?

Податкова: хто зможе заробити на "Євро-2012" ?Здобуття Україною права проведення фінальної частини турніру чемпіонату Європи 2012 року з футболу – це велика честь для нашої держави. Ми прагнемо забезпечити проведення цього заходу на високому рівні, оскільки це значною мірою вплине на міжнародний імідж та на економічну ситуацію в Україні.

Під час проведення Чемпіонату Європи з футболу орендодавці можуть поповнити бюджет. Кількість футбольних вболівальників та туристів у цей період сягне понад 200 тис. осіб, а отже – значна частина з них орендуватиме житло.

Станом на 1 січня поточного року у ДПІ у м. Чернігові ДПС зареєстровано понад 800 осіб, які здійснюють діяльність у сфері готельного бізнесу або надають в оренду нерухоме майно. До бюджету сплачено понад 1,7 млн. грн.

Протягом першого кварталу 2012 року зареєстровано понад 75 громадян, які отримували доходи від діяльності у сфері громадського харчування. Вони сплатили до бюджету майже 264 тис.грн. податку.
Також на обліку у податковій інспекції знаходиться 377 фізичних осіб – підприємців, які здійснюють діяльність у сфері міжнародних пасажирських перевезень, ними сплачено 1,1 млн.грн. податків.

  • 0
Добавлено: 6-06-2012, 11:00
0
160

Похожие публикации


Наверх