онлайн казино Украины

До "Євро-2012" у Чернігові не буде фан-зон?

До "Євро-2012" у Чернігові не буде фан-зон?Такі танці доречні на самбадромі і коли танцівниці дорослі. Скульптурна композиція «Романтика в серці» серце нагадує дуже слабо і на лавочку для закоханих зовсім не схожа. Швидше, для самозакоханих. Так як сісти вдвох на сидінні шириною і довжиною в 62 сантиметри - проблематично. Хіба що двоє сядуть кожен на свій краєчок спиною один до одного.

Лежати на цій виставці труб різного діаметру теж незручно. Гігантське серце, вальс і парад наречених ажіотажу у всеукраїнській пресі, телебаченні та інтернет-порталах не викликали. Навіщо, питається, треба було город городити? Куди пішли 125 000 гривень, заплановані в міському бюджеті для «Романтика»?

Навіщо було робити шоу саме наприкінці травня? Чим це викликано? 8 червня буде «Євро-2012». А гроші, час і бажання зробити чернігівцям комфортні умови для перегляду матчів уже витрачені. Петя з «Руського дива», Вася з гуртожитку на Шерстянці, яких пиляють дружини, дістають діти і не дають дивитися футбол по телевізору, - владі не пробачать!

Якщо про них не подбають, не покажуть футбол безкоштовно на великому екрані. Є про що замислитися заступнику губернатора Станіславу Прокопенко, який хоче пройти в парламент від Чернігова від партії влади, яка не планує програвати на виборах.

До «Євро» залишилося усього нічого, а з великими екранами не зрозуміло. Обіцяли обладнати дві фан-зони: на Красній площі і в Літньому театрі в Центральному парку культури і відпочинку.

Заступник мера Анна Романова , якій доручено це питання, покотила в Київ на навчальну сесію.

- Була дочірня фірма, яка обіцяла все зробити, але потім нас підвела, - розводить руками директор Центрального парку культури та відпочинку Володимир Хольченков.

Геннадій ГНИП, тижневик "Весть"

  • 0
Добавлено: 1-06-2012, 20:11
0
362

Похожие публикации


Наверх