онлайн казино Украины

Три медичні об'єкти побудують в Чернігові. За рахунок держави

Три медичні об'єкти побудують в Чернігові. За рахунок державиОдин з них, спальний корпус з господарчим приміщенням, індивідуальним теплопунктом вже споруджується в обласному центрі медико-соціальної реабілітації дітей-інвалідів «Відродження» по вул. Доценка. Крім того, до кінця року реконструюють діючий харчоблок. Роботи здійснює «Укрсівербуд». Держава виділила на цей об’єкт 8600,3 тис. грн. Буде зроблено великий крок з медичного обслуговування дітей.

Виділено 6154,5 тис. грн. для реконструкції акушерсько-гінекологічного корпусу по вул. Пирогова, 15 під дитячу поліклініку № 1. Як повідомив начальник управління охорони здоров’я міської ради Юрій Бойко, ці гроші будуть спрямовані на завершення робіт з реконструкції колишнього пологового будинку, що триває вже кілька років.

Втім, головний лікар дитячої поліклініки № 1 Владислав Кухар повідомив, що гроші в область ще не надійшли і про конкретні роботи говорити зарано. Крім того, 2580 тис. грн. уряд виділив на реконструкцію опікового та реанімаційного відділення обласної лікарні.

  • 0
Добавлено: 24-05-2012, 09:50
0
348

Похожие публикации


Наверх