онлайн казино Украины

Обласна рада хоче звільнити директора "Діловий центр" Бутенка

Обласна рада хоче звільнити директора "Діловий центр" БутенкаПід тиском громадськості обласна рада внесла на сесію 29 березня 2012 року проект рішення щодо звільнення Бутенка С.В. з посади директора комунального підприємства "Діловий центр" Чернігівської обласної ради, як сказано в проекті рішення, через підтвердження деяких фактів порушення чинного законодавства в діяльності підприємства при передачі комунального майна області в оренду.

В той же час, тепер вже правоохоронні органи повинні провести перевірку дотримання вимог чинного законодавства, з`ясувати які збитки понесла територіальна громада від зловживань керівником цього підприємства і в разі встановлення порушень притягнути його до відповідальності згідно чинного законодавства.

Чекаємо сесію обласної ради також і для розгляду мого депутатського запиту в правоохоронні та контролюючі органи щодо перевірки законності проведення тендерних процедур при укладанні угоди між Чернігівською обласною радою та ККП «Облавтосервіс», коли в тендерних пропозиціях година роботи замовленого таксі коштує вдвічі більше ніж у аналогічних фірмах міста.

За повідомленням депутата облради Олександра Кодоли

  • 0
Добавлено: 21-03-2012, 21:00
0
353

Похожие публикации


Наверх