онлайн казино Украины

У Чернігівській міськраді спростували інформацію про «фейковий» ремонт у школі і дитсадку

У Чернігівській міськраді спростували інформацію про «фейковий» ремонт у школі і дитсадкуЧернігівська міська рада готова довести, що при ремонтах ліцею №15 і садочка №30 обсяг виконаних робіт перевищує сплачені кошти. Відповідний лист прес-служба міськради надіслала до нашої редакції.

Про цю подію із посиланням на матеріал видання «Наші гроші» ми повідомляли вам вчора.
Далі текст без скорочень.

Факти полягають у тому, що фірмою-підрядником на тих двох об’єктах, про які в цьому матеріалі йдеться, значна частина робіт виконана. Причому їх виконано на більшу суму, ніж міською радою було сплачено відповідно до договору в якості авансу цій фірмі. Тобто висновок, винесений у заголовок статті, є некоректним і вводить читачів в оману.(Водночас, зазначимо, що в ухвалі суду, яка є офіційним документом, чорним по білому написано, що роботи не були виконані – ред.. )

Ось факти докладніше:
Управлінням капітального будівництва проведені відкриті торги по об’єктах:
«Капітальний ремонт будівлі із заміною вікон та зовнішніх і внутрішніх дверей ліцею № 15 по вул. Козацькій, 46, м. Чернігів»;
«Капітальний ремонт будівлі із заміною вікон та зовнішніх і внутрішніх дверей дошкільного навчального закладу № 30 по вул. Козацькій, 4, м. Чернігів».
Переможцем торгів по зазначеним об’єктам визнане ТОВ «Сучасний Комунальний Сервіс - Енергосервісна Компанія».

Відповідно до укладеного договору у грудні 2016 року підрядній організації були виплачені аванси відповідно:
-221 348,7 грн.
-221 348,7 грн.
Згідно довідки про вартість виконаних будівельних робіт та витрат (Ф.КБ-3) виконано – 2 361 306,4 грн. по об’єкту: « Капітальний ремонт будівлі із заміною вікон та зовнішніх і внутрішніх дверей ліцею № 15 по вул. Козацькій, 46, м. Чернігів»
Та відповідно -717 258,2 грн. по об’єкту: «Капітальний ремонт будівлі із заміною вікон та зовнішніх і внутрішніх дверей дошкільного навчального закладу № 30 по вул. Козацькій, 4, м. Чернігів»

Тобто на даний час фактично виконано обсягів на загальну суму 3 078 564,6 грн.
З 16.01.2017 Управлінням Північного офісу Держаудитслужби в Чернігівській області на підставі ухвали Деснянського районного суду міста Чернігова від 12.01.2017 проводиться позапланова ревізія окремих питань фінансово-господарської діяльності управління капітального будівництва Чернігівської міської ради.

Про результати перевірки буде повідомлено після підписання та надання актів ревізії Управління Північного офісу Держаудитслужби в Чернігівській області. Але в ході перевірки попередньо було підтверджено виконання обсягів робіт за формами КБ - 2В, та КБ -3.

  • 0
Добавлено: 24-01-2017, 10:11
0
858

Похожие публикации


Наверх