онлайн казино Украины

Оцінювати проекти Меморіалу Захисникам України буде Атрощенко: пропозиції приймають до 15 лютого

Оцінювати проекти Меморіалу Захисникам України буде Атрощенко: пропозиції приймають до 15 лютогоСьогодні, 19 січня, виконавчий комітет міської ради своїм рішенням продовжив термін прийняття проектних пропозицій на відкритий архітектурний конкурс щодо спорудження Меморіалу Захисникам України. Кінцевим терміном подання проектів (ескізних пропозицій) встановлено 15 лютого.

Цим же рішенням виконкому головою журі конкурсу визначено профільного заступника Чернігівського міського голови(Олександра Атрощенка - ред..).
У ході обговорення цього питання начальник управління архітектури та містобудування міської ради Сергій Калюжний інформував членів виконкому про те, що на цей конкурс вже надійшло 10 авторських пропозицій. Проте, надійшло й чимало звернень від авторів та авторських колективів, які працюють над своїми проектами та бажають взяти участь у конкурсі, але не встигають цього зробити в попередньо визначений термін.

Конкурс проводиться для визначення кращої проектної пропозиції та кращого виконавця реалізації проекту щодо спорудження Меморіалу для увічнення пам’яті Героїв Небесної Сотні та загиблих учасників антитерористичної операції на сході України.

Як повідомлялося раніше, конкурс є відкритим, без обмеження кількості учасників, участь у конкурсі безкоштовна. Кількість конкурсних проектних пропозицій від одного автора (авторського колективу) також не обмежується.

Фінансування конкурсу здійснюється за рахунок коштів міського бюджету. Замовником конкурсу є виконавчий комітет Чернігівської міської ради, а організатором конкурсу – управління архітектури та містобудування Чернігівської міської ради.
Конкурсна документація надається до управління архітектури та містобудування Чернігівської міської ради за адресою: м. Чернігів, вул. Коцюбинського, 82, каб. 205, тел. (0462) 77 51 70, інформує прес-служба Чернігівської міськради.

  • 0
Добавлено: 20-01-2017, 10:49
0
972

Похожие публикации


Наверх