онлайн казино Украины

Юридична допомога постраждалим з гуртожитку і жителям з аварійного житла

Юридична допомога постраждалим з гуртожитку і жителям з аварійного житлаПравовий центр Руху Валентина Наливайченка «Справедливість» запропонував безкоштовну юридичну допомогу постраждалим жителям зруйнованого гуртожитку по вулиці Попудренка, 16 у Чернігові.
Про це повідомила прес-служба Руху Валентина Наливайченка «Справедливість» у Чернігівській області з посиланням на керівника Чернігівської організації - Оксану Голубову.
«Юристи нашої команди зустрічаються з потерпілими внаслідок обвалу будинку, надають їм правову допомогу і з’ясовують усі обставини зі зверненнями мешканців гуртожитку до влади, як до аварії, так і після неї». - сказала вона.
Голубова додала, що координує цю роботу юрист Олександр Приходько.
За її словами, правовий центр Руху Валентина Наливайченка «Справедливість» надаватиме також правову допомогу мешканцям інших будинків, які зіштовхнулися з подібними проблемами аварійного житла.
Голубова розповіла, що упродовж останніх півроку правовий центр, на основі звернень чернігівців до «Справедливості», направляв листи в офіційні органи влади, щодо бездіяльності комунальних служб і по всіх випадках усувалися недоліки, вказані жителями будинків.

Добавлено: 16-12-2016, 11:53
0
0

Похожие публикации


Наверх